Club van Honderd

Club van Honderd

Club van Honderd

 


Regelmatig horen wij dat nieuwe leden, zowel jeugd als senioren, zich afvragen wat de Club van Honderd inhoudt. Vandaar dat wij als bestuur hieronder uitleg geven wat onze Club doet, wie in bestuur zit en natuurlijk hoe je hier lid van kunt worden.


De Club van Honderd is een tiental jaren geleden opgericht door een aantal prominente leden. Onze doelstelling is om de RVV Blijdorp waar nodig financieel te ondersteunen.


In het verleden hebben wij bijgedragen aan de aanschaf van meubilair voor het clubgebouw, variërend van ijskasten, meubilair en grootbeeld televisie en vrij recent een AED-apparaat. Ook hebben wij ons aandeel geleverd in de verbouwing van het clubgebouw. En bij gebrek aan sponsors zorgen we ook dat er sportkleding voor de jeugd komt en dat het Sinterklaasfeest gevierd kan worden.Het bestuur van de Club van Honderd bestaat uit:

Voorzitter Brian Kwist  
Secretaris Rick van Woerkom  
Penningmeester Harry Baas  
Commissielid Hans van Zon  

             Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u ook lid worden van de Club van Honderd, dan kan dat natuurlijk. Het lidmaatschap bedraagt slechts € 50,00 per seizoen, wat neerkomt op slechts € 4,50 per maand. Betaling kan geschieden op rekeningnr. 050.08.21.046 (ABN-Amro) t.n.v. Club van Honderd. U kunt ook contant betalen bij een bestuurslid.


Van een ieder lid wordt een naamplaatje gemaakt en dit wordt opgehangen op het wandbord van de Club van Honderd in de kantine.


Wij hopen van harte dat wij nieuwe leden voor onze club mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Club van Honderd

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!