afzeggen wedstrijd als trainer/coach

afzeggen wedstrijd als trainer/coach

Wat te doen als je team niet kan voetballen op een door de KNVB bepaalde wedstrijddatum?

 

Het belangrijkste is om te kijken of het een thuis of uitwedstrijd is:

 

Thuiswedstrijd:

Overleg eerst met het wedstrijdsecretariaat op welke dag er een veld beschikbaar is om deze wedstrijd in te halen.

Vervolgens neemt de trainer zelf contact op met de tegenstander om gezamenlijk tot een akkoord te komen voor een ander speeldatum en tijdstip. Dit dient bevestigd te worden via de mail.

Vervolgens stuur je de  mail waarin beide teams de nieuwe datum bevestigen naar: wedstrijdsecretariaat@rvv-blijdorp.nl.  Dan stuurt het wedstrijdsecetariaat een mail naar de KNVB.  Zorg dat de mail voor maandag 18:00 (week van de wedstrijd) is verstuurd. Zet in de mail naar de wedstrijdsecretaris het wedstrijdnummer.

Zorg ervoor dat dit in de week van de wedstrijd voor dinsdag 12:00 is afgehandeld om problemen te voorkomen.

 

Uitwedstrijd

Neem contact op met de tegenstander om gezamenlijk tot een akkoord te komen voor een ander speeldatum en tijdstip. Dit moet dan via de mail bevestigd worden naar elkaar. De tegenstander stuurt dan een mail naar de KNVB en zal jullie dan in de CC plaatsen

Zorg ervoor dat dit in de week van de wedstrijd voor dinsdag 12:00 is afgehandeld om problemen te voorkomen.

 
Als je niet komt opdagen (dat mag echt niet) zal de KNVB de club een boete opleggen. Hier zitten wij allemaal niet op te wachten. Dus heb je te weinig speler en de wedstijd gaat door (geen akkoord met de tegenstander). Gewoon verschijnen! Probeer van andere teams spelers alsnog te regelen. Neem anders contact op met je coördinator. Er staan vast nog voetballers te trappelen om mee te doen. En anders de tegenstander lief aanlijken of ze de teams in evenwicht willen brengen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!