publicatie foto’s en video’s

publicatie foto’s en video’s

Op een aantal digitale kanalen van RVV Blijdorp gebruiken we af en toe foto’s en video’s. Ook uw zoon/dochter kan, als lid van de vereniging, op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. De kanalen zijn;

  • De website van RVV Blijdorp;
    • Teamfoto’s en foto's van spelers
    • Illustraties bij nieuwsberichten
    • De Gazette, onze digitale nieuwsbrief

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor voetballers schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen behalve bij de teamoverzichten op onze website. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter. We vragen u jaarlijks hier geen wel/geen toestemming voor te verlenen middels het sturen van een digitaal formulier.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s maken tijdens voetbalactiviteiten. RVV Blijdorp heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

Wilt u uw toestemming samen met uw zoon/dochter bespreken? We merken dat oudere voetballer soms zelf een keuze willen maken om foto’s te gebruiken. Als u uw keuze thuis bespreekt, dan weten ze zelf waarom het gebruik van foto’s en video’s wel of niet mag.

U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!